Laad jij binnenkort je elektrische wagen op met een mobiele laadpaal?

Het mobiele laadpalenbedrijf ‘Uze’ is hot in Antwerpen. Het concept? Een roze bolderkar die een batterij vervoert waarmee je elektrische auto’s kan opladen. Zo kan je op gelijk welke locatie je wagen opladen. Daarbovenop komt nog eens dat de mobiele laadpalen van ‘Uze’ snelladers zijn, iets wat vrij zeldzaam is bij gewone laadpalen. Voorlopig rukt ‘Uze’ enkel uit voor deelwagens, maar het plan is dat elke Antwerpenaar vanaf het najaar gebruik kan maken van het mobiele laadpalenplatform.

  1. Diefstal in zwembad leidt tot opvallende vondst bij man thuis: “Daar word ik seksueel opgewonden van”
    PREMIUM

    Diefstal in zwembad leidt tot opvallende vondst bij man thuis: “Daar word ik seksueel opgewonden van”

    Een man uit Asse werd betrapt met een hele verzameling ondergoed van jonge meisjes bij hem thuis. Die had hij gestolen in onder meer het zwembad van Roosdaal. Daarnaast werden er in zijn kamer ook foto’s van schaars geklede kinderen gevonden. Vandaag zal de man horen of de rechtbank de redenering het parket volgt en hem interneert. De verdediging stipte wel enkele heikele kwesties in het onderzoek aan. “Dat mijn cliënt — met een mentale leeftijd van vijf — werd verhoord zonder advocaat, is problematisch.”
    Asse, Roosdaal
  2. Kan Anderlecht tegen Union wel rekenen op Dreyer en Schmeichel? “Hoopvol dat we ze kunnen recupereren”
    2

    Kan Anderlecht tegen Union wel rekenen op Dreyer en Schmeichel? “Hoopvol dat we ze kunnen recupere­ren”

    Anderlecht deed het op Cercle Brugge zonder Anders Dreyer en Kasper Schmeichel. De twee Denen vielen vorige woensdag, in de thuismatch tegen de Bruggelingen, uit met spierblessures en waren onvoldoende hersteld. Anderlecht wilde vooral geen risico’s nemen en hield hen daarom uit voorzorg aan de kant. “Het zijn kleine blessures en we zijn hoopvol dat we beide spelers tegen Union kunnen recupereren”, zei RSCA-trainer Brian Riemer gisteravond.