© Twitter FC Barcelona

Frenkie de Jong en Pedri zijn verlost van blessure en keren terug in selectie van Barcelona voor topper tegen Atlético Madrid

Frenkie de Jong en Pedri kunnen zondag in de topper tegen het Atlético Madrid van Yannick Carrasco hun rentree maken bij FC Barcelona.

Jens Heylen
Bron: BELGA

Beide middenvelders stonden de afgelopen weken vanwege blessures aan de kant. De Jong en Pedri sloten begin deze week aan bij de groepstraining en behoren tot de selectie van trainer Xavi voor het duel met de nummer drie van La Liga.

De Jong hield een hamstringblessure over aan de met 2-1 gewonnen topper tegen Real Madrid in de Spaanse competitie, ruim een maand geleden. Hij liep die blessure in de slotseconden op en miste naast de eerste twee EK-kwalificatiewedstrijden van Oranje ook vier duels van Barcelona.

De ploeg van Xavi kwam in de laatste twee competitiewedstrijden niet verder dan 0-0. Barcelona heeft aan kop van La Liga nog wel 11 punten voorsprong op Real Madrid en 13 punten op Atlético, de ploeg in vorm in Spanje. De Madrilenen zijn al 13 matchen ongeslagen in de Spaanse eerste klasse.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer