Diaz nam z'n opponent in een wurggreep.
Volledig scherm
Diaz nam z'n opponent in een wurggreep. © Social

KIJK. UFC-legende Nate Diaz die tijdens straatgevecht man wurgde, wordt gezocht door politie en mist mogelijk bokskamp tegen Jake Paul

Een straatgevecht in New Orleans blijft niet zonder gevolgen voor UFC-legende Nata Diaz. Nadat hij een man na een wurggreep met het hoofd tegen de stoep had gekwakt, is er een arrestatiebevel tegen de Amerikaan (38) uitgeschreven. Waardoor er een kans is dat hij niet kan opdagen voor zijn lucratieve bokskamp op 5 augustus tegen de zogenaamde YouTube-bokser Jake Paul, de kersverse vriend van de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam.

20 reacties

  • Sam Bedfort

    1 jaar geleden
    He is frappant hoe mensen nu op Nate springen. De andere was een engeltje en heeft per definitie niets uitgelokt natuurlijk. Dit was een reactie, geen actie. En hij heeft hem op enkele seconden geneutraliseerd zonder hem pijn te doen, zonder bloedvergieten, zonder schadelijke stoten of trappen op het hoofd.
  • Kevin Martens

    1 jaar geleden
    Nja, hij maakte er tenminste meteen een eind aan, zonder bloed, proper gedaan.. ben tegen geweld, maar dit zal hij niet gedaan hebben omdat hij het wou
  • Jos Plessers

    1 jaar geleden
    Een geoefend beroepsvechter moet aanzien worden als een wapen.Dus,draai hem de bak in.Gewoon een opgefokt ventje.Mss ook nog wat alcohol in t spel.
  • Frieda Van Dorst

    1 jaar geleden
    Volkomen eens met Bibi Van Keer!
  • Kelly Verlinden

    1 jaar geleden
    Nate Is geweldig en mooi dat hij deze mannen een lesje heeft geleerd.