AFP
Volledig scherm
© AFP
Empoli EMP
0
EINDE
3
Internazionale INT
  • Romelu Lukaku Goal 48' 76'
  • Lautaro Martínez Goal 88'

KIJK. Twee goals en een assist: Romelu Lukaku schenkt Inter de zege met eerste veldgoals in Serie A sinds augustus

Vieren deed hij twee keer met de vinger op de mond en de hand tegen de slaap. ‘Big Rom’ haalde dit weekend in de Serie A zijn gram. In de strijd tegen racisme en op het veld. Zijn eerste dubbel in bijna een jaar in clubverband. Romelu Lukaku was de held van Inter bij Empoli, met ook nog een assist.

43 reacties

  • Hendrik Weckseler

    1 jaar geleden
    Big Rom kom terug naar Anderlecht we hebben u hier nodig geld heb je genoeg verdiend en nergens word je zo gerespecteerd en geliefd als bij Anderlecht maak van onze aanval voor komend seizoen eentje waar iedere verdediger schrik van krijgt en geef ons paars witte hart ons voetbal plezier terug
  • Evan De Jongh

    1 jaar geleden
    In Chelsea gaan ze hem met open armen ontvangen, zeker na de uitspraken dat hij heeft gedaan. Is niet zo slim als je net bij een ploeg hebt getekend om dan te zeggen dat je liever bij een andere ploeg zou spelen, zeker als je weet dat Inter hem niet kan betalen. Maar kop op Romelu, er is nog altijd Turkije, of Dubai, of Saudi Arabië. Desnoods kan hij ook nog naar Anderlecht zoals Kompany heeft gedaan speler-trainer.
  • Iwan Vandemeulebroucke

    1 jaar geleden
    Maak een goal en juich zoals men vroeger deed maar doe normaal aub
  • Anthony Peeters

    1 jaar geleden
    Fitte lukaku met matchritme is een wereldklasse spits! Onvervangbaar bij de rode duivels! Hopelijk fit blijven en europeeskampioen worden!
  • eddy scheers

    1 jaar geleden
    voor 250.000 euro per week mag je ook wel eens een bal goed raken af en toe ..