Jens overleed toen zijn wagen tegen een muur naast de weg botste en daarna weggeslingerd werd.
Volledig scherm
PREMIUM
Jens overleed toen zijn wagen tegen een muur naast de weg botste en daarna weggeslingerd werd. © RV / Marc De Roeck

Jens (20) laat het leven bij zware crash op A12: “Hij stapte met plezier in zijn auto om te komen werken”

De 20-jarige Jens V.H. uit Boom is zondagochtend rond 5.30 uur om het leven gekomen bij een bijzonder zware crash op de A12. De twintiger kwam met zijn Volkswagen uit de Rupeltunnel richting Antwerpen, verloor de controle over het stuur en botste op een muur. Hij was op slag dood. “Een goedlachse jongeman die vol overgave aan zijn eerste job was begonnen”, zegt een collega.

  1. Bob Cools, oud-burgemeester van Antwerpen, wordt 90 én heeft nog altijd duidelijke mening: “Als De Wever dat doet, is hij politiek dood”
    PREMIUM

    Bob Cools, oud-burgemees­ter van Antwerpen, wordt 90 én heeft nog altijd duidelijke mening: “Als De Wever dat doet, is hij politiek dood”

    “Die (seksistische) uitspraak van Conner Rousseau over een vriendin in dat café: nooit gedacht dat een kandidaat-premier zoiets brutaals zou zeggen.” Oud-burgemeester van Antwerpen Bob Cools wordt uitgerekend vandaag 90 jaar, maar blijft onvermoeibaar verontwaardigd. Wij spraken hem over de staat van ’t stad en zijn politieke erfenis, maar ook over migratie. En als toemaatje: een idee voor een grootse expo in 2030. Vier uur lang, in het appartement op Linkeroever waar hij al 55 jaar lief en leed deelt met echtgenote Jacky. “Toen ik burgemeester was, heb ik één grote fout gemaakt.”
    Antwerpen
  2. NET OPEN. Tartaar van tofu, vegetarische haaienvinnensoep of ‘eekhoornvis’: restaurant Qin brengt eigentijdse Chinese keuken naar Antwerpen
    PREMIUM

    NET OPEN. Tartaar van tofu, vegetari­sche haaienvin­nen­soep of ‘eekhoorn­vis’: restaurant Qin brengt eigentijd­se Chinese keuken naar Antwerpen

    Eigentijdse Chinese restaurants, zoals in Hongkong, vind je in Europa vooral in Parijs, Londen of Amsterdam. Toch mag Antwerpen niet achterblijven, vindt horecaondernemer Keith Choi (49). Met zijn gloednieuwe restaurant Qin — spreek uit: ‘Chin’ — brengt hij de verfijnde keuken van het huidige China naar een van de bekendste boulevards van de stad. “Buitenlanders zijn verrast dat ze in onze wereldstad geen eigentijds Chinees restaurant vinden.” Dit mag je onder meer op je bord verwachten.
    Antwerpen