"Voorzichtig positief": beterschap voor Rob de Nijs, die nog in het ziekenhuis ligt

Het gaat wat beter met de Nederlandse zanger Rob de Nijs (80), die vrijdag is opgenomen in het ziekenhuis met ademhalingsproblemen. Dat laat zijn vrouw Henriëtte weten, in een hoopvol bericht op Instagram.

Het management van Rob de Nijs had gisteren laten weten dat er voorlopig geen updates meer zouden komen over de gezondheidstoestand van de Nederlandse zanger. De Nijs lijdt al een tijdje aan Parkinson en is vrijdag opgenomen in het ziekenhuis met ademhalingsproblemen. Hij blijft daar voorlopig ook, maar zijn vrouw Henriëtte is hoopvol.

"Steeds iets meer lucht, ook voor ons. Voorzichtig positief", schrijft ze bij een foto van een blauwe hemel op Instagram. Ze herhaalt ook de steunoproep #zeteenkaarsaanjeraam, een verwijzing naar het gelijknamige nummer van haar echtgenoot.

"Wij zijn trots op Rob’s enorme vecht- en levenslust, want leven wil hij", zo schreef Henriëtte De Nijs eerder dit weekend op Instagram. Zijn manager herhaalt die boodschap van hoop in de Nederlandse krant AD. "We zijn voorzichtig positief. De kaarsjesactie lijkt zijn vruchten af te werpen."

Meest gelezen