Michel Wuyts en Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Michel Wuyts en Remco Evenepoel. © HLN LIVE / Photo News

KIJK. “Pogacar zou veel kleuren van de regenboog hebben gezien”: Michel Wuyts trilt nog licht na van “grandioze” prestatie Evenepoel

“Nog grandiozer dan ik het gezegd krijg.” Zo omschrijft onze analist Michel Wuyts - zelfs nog licht natrillend - de prestatie van Remco Evenepoel in Luik-Bastenaken-Luik. “Het is een zalig gevoel om iemand te hebben die het verwachtingspatroon altijd maar weer invult.” Wat zegt dit over de Giro die over twee weken start? Hoe kijkt hij naar de ploeg rond Remco? En zouden we een ander verloop hebben gekregen met een Pogacar die niet viel? Ziehier de uitgebreide analyse van Wuyts.

42 reacties

  • jozef heylen

    1 jaar geleden
    Blij dat remco gewonnen heeft ,maar hij zou Pogacar er niet afgereden hebben en in de sprint zou ik het wel eens willen zien of Remco Pogacar kan kloppen denk het niet. Wuyts kan vertellen wat hij wil.
  • Glenn vanden broucke

    1 jaar geleden
    Als wielerfans kunnen we alleen maar blij zijn de afgelopen koersen met wat we gezien hebben. Duels tussen toppers wout.mathieu.pogacar.pidcock enz altijd leuk om te zien .de meeste overwinningen voor progacar die een topjaar aan het fietsen is hopelijk hersteld deze snel na zijn val van gisteren en kan hij nu pieken voor de tour.wat remco gisteren toonde in LBL was ook grote klasse. Wat ook allemaal geschreven wordt je moet het maar doen. Als wielerfan leven wij nu in een weelde .
  • Patrick Van Goubergen

    1 jaar geleden
    Remco is wereldkampioen geen andere topper is wereldkampioen geworden . dus trek jullie conclusies nu al 4 keer klassiekers gewonnen plus wereldtrui en de vuelta
  • Jan Van Bavel

    1 jaar geleden
    Wat als Tadej niet was gevallen?
  • johan fransaert

    1 jaar geleden
    dit is pure speculatie het zijn renners die aan elkaar gewaagd zijn, het had een prachtige tweestrijd kunnen zijn maar een spijtige val heeft daar anders over beslist.