In het supporterscafé van Remco Evenepoel in Schepdaal wordt overwinning Remco gevierd 

In het supporterscafévan Remco Evenepoel, "In de Rustberg" in Schepdaal, komen supporters samen om een pint te drinken op de overwinning van Evenepoel. "Onze Remco die in de regenboogtrui Luik-Bastenaken-Luik wint, dat is top", zeggen ze. 

De meeste supporters hebben de wielerwedstrijd Luik-Bastenaken-Luik vanmiddag thuis op televisie gevolgd. Maar meteen na de overwinning van Remco loopt het supporterscafé in Schepdaal vol met mensen die een pint komen drinken om zijn overwinning te vieren."

Duel met Pogacar

"Ik kom altijd naar het supporterscafé als Remco gewonnen heeft, da's echt een leuke sfeer. Ik weet wel niet of Remco straks nog naar hier komt, maar de kans is klein, denk ik", zegt supporter Jos Karton. "We hoopten wel op een duel tussen Remco en Pogacar. We hadden Remco Pogacar willen zien afmaken", zegt Maxime. 

FC Schepdaal

Ook de voorzitter van voetbalclub FC Schepdaal, Johan De Munck komt de overwinning mee vieren: "We hebben vandaag zelfs twee keer gewonnen: een keer met onze voetbalploeg en een keer met Remco. Maar wij zijn wel niet zo'n klasbakken zoals Remco."

Meest gelezen