(c) Eric De Pessemier

Vrouw dood aangetroffen in Brakel, even verderop vindt politie ook lichaam van man 

In de Oost-Vlaamse gemeente Brakel is het lichaam van een vrouw aangetroffen en kort daarna ook het lichaam van een man enkele kilometers verderop. De ware toedracht van de feiten wordt nog onderzocht. Er is een onderzoeksrechter op de zaak gezet.

Het lichaam van de vrouw werd rond 17.15 uur aangetroffen aan de Keiweg in Zegelsem, een deelgemeente van Brakel. De brandweer werd opgeroepen om het lichaam af te schermen met een tent en de politie kwam ter plaatse. Kort daarna werd ook het lichaam aangetroffen van een man.

"De vrouw werd gevonden aan haar woonst en haar man aan de uitkijktoren in Brakel. De ware toedracht wordt nog onderzocht maar de gemeente is in shock. Ik kende het koppel en het waren hele harde werkers. We leven mee met de familie en de nabestaanden", verklaart burgemeester Stefaan Devleeschouwer van Brakel. 

Het parket van Oost-Vlaanderen werd ingelicht. Er is een onderzoeksrechter gevorderd, die ter plaatse is gekomen met een wetsdokter.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be. Ook bij Tele-Onthaal kan je terecht als je het moeilijk hebt.

Meest gelezen