Franco Manca.© rr

Spelersactie luidt forfait in van Boxberg, secretaris wil stekker uit club trekken

De wedstrijd Boxberg A-Membruggen in derde provinciale C ging zondagnamiddag niet door. Thuisspeler Eugenio Messina was de enige die zich op de club meldde en dus was Boxberg voor de vierde keer dit seizoen genoodzaakt forfait te geven.

Eddy Stienissen

De Boxbergse secretaris Danny Vodnik dreigde enkele maanden geleden al met een algemeen forfait, maar heeft er nu helemaal de buik van vol. “Voor mij is er geen weg meer terug. Ik wist niks af van de spelersactie maar het is duidelijk dat de spelers dat onder mekaar afgesproken hebben. Ik roep dezer dagen het bestuur bijeen en trek de stekker uit deze club. De jeugd mag haar wedstrijden nog afwerken maar daarna laat ik de vzw ontbinden en verwittig ik de gemeente dat ze het erfpacht over onze terreinen kan overpakken.” 

Trainer Franco Manca (foto) was duidelijk wél op de hoogte. “Als afspraken niet nagekomen worden, gaat de kruik ooit barsten. Dat is nu gebeurd. Zelf ben ik ook ontgoocheld in de club. Eigenlijk was een akkoord voor volgend seizoen in de maak maar achter mijn rug hebben ze onderhandeld met andere kandidaten. Jammer want ik had met deze groep een bijzonder goede band.”

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer