Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef voetbal: “Het wordt tijd dat Vandenhaute de feiten onder ogen ziet, in plaats van zich een toekomstdroom te blijven voorspiegelen”

Een elfde plaats voor Anderlecht, het slechtste seizoen sinds 1937. Alsjeblieft. En dat terwijl niet-uitvoerend voorzitter Wouter Vandenhaute zich meermaals sterk maakte dat Anderlecht op de goede weg was... “Vandenhaute staafde dat betoog met de details die in zijn verhaal pasten, en vergat of minimaliseerde daarbij de rest", vindt onze chef voetbal Niels Poissonnier. “Het wordt tijd dat Vandenhaute de feiten onder ogen ziet.”

50 reacties

  • Frankie De Neef

    1 jaar geleden
    Gisteren in extra time hengelde Filip Joost nog naar een job voor Jelle Vossen, wel die zou daar nie mistaan altijd inzet en minstens goed voor 10 goals.
  • Johan Aerts

    1 jaar geleden
    Als je kompany weg stuurd en vervangt door een clown dan weet je dat dit wel een circus 🎪 moet zijn.
  • petrus cornelis

    1 jaar geleden
    Natuurlijk, goede spelers aantrekken kost geld Veeeeel geld. En dat is nu net waar het ontbreekt bij Anderlecht. Coecke is het beu er geld in te pompen, Van den Haute heeft de middelen niet en de supporters kunnen constructief niets bijdragen. Anderlecht is dus gedoemd om derde rang's rol te gaan vertolken.
  • Johan Meulenbergs

    1 jaar geleden
    Dat is het resultaat als men geldwolven in het bestuur haalt. Het woord clubliefde kennen ze niet, alleen winst maken. Waar zit M. Coucke nu .. ik zie hem niet tss de supporters staan, enkel in de vipruimte. Eigenlijk moet men blij zijn dat men met geld niet alles kan kopen en dit is het bewijs.
  • marleen mertens

    1 jaar geleden
    Sommigen denken dat met geld alles lukt