Remco's mama Agna Van Eeckhout, zijn vrouw Oumi en Patrick Lefevere.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco's mama Agna Van Eeckhout, zijn vrouw Oumi en Patrick Lefevere. © Photo News

Patrick Lefevere haalt op de valreep alsnog zijn gram in het klassieke voorjaar: “‘Den ouwe’ krijgt altijd gelijk... Ambetant, hé?”

Binnenpretjes. Die overvallen je dan als de wielerlente van je team op de valreep tóch nog wordt gered met een Monument. Was dat klassieke voorjaar dan geen miskleun? Vlaams gezien wel, vanuit Waals oogpunt zeker niet. Patrick Lefevere, in vorm: “Sorry jongens, maar ík bekijk het door een internationale bril.”

54 reacties

  • Daniel Miny

    1 jaar geleden
    Evenepoel was bovenaards super ! Maar hij heeft geen echte ploeg rond hem.
  • glenn wouters

    1 jaar geleden
    Als je enkel de Belgische koersen en de AGR bekijkt dan heb je natuurlijk alls recht om kritiek te uiten. Mensen er wordt mer gekoerst dan in jullie achtertuin, en ga eens kijken wat Quick step al gewonnen heeft dit jaar. Vele plmoegen wilen daarvoor tekenen.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    1 jaar geleden
    Als je je focust op bepaalde koersen en ze allemaal wint zoals Remco vorig jaar, dan is dat scoren aan 100%, maw beter kan niet.Wat gaan de criticasters zeggen als hij de Giro wint: Pogaçar was er niet bij of het was maar tegen de oude Roglic.Ja, zo kan je nog jaren doorgaan.Feit is dat Remco een winnaar is en daar alles voor doet of laat.Alleen respect is hier op zijn plaats.Geen stemmingmakerij of cafépraat.Wie beter kan, probeer het maar.
  • Peeters Francis

    1 jaar geleden
    Wie zijn wij om kritiek te hebben over het aantal wedstrijden die renners rijden. Remco heeft gedaan wat zijn doel was, LBL voor de 2de keer winnen. Nu de focus op de Giro maar zeg niet dat hij gefaald heeft als hij de Giro niet wint. Ieder wedstrijd moet gereden worden.
  • Daniel Cuypers

    1 jaar geleden
    Prachtige prestatie van Evenepoel, wel spijtig dat Pogacar vroegtijdig uitviel en zo het voorspelde duel uitbleef. Pogacar is de meest polyvalente renner en met ruime voorsprong de man van het voorjaar met zeges in de Ronde van Vlaanderen, Amstel en Waalse Pijl, kortom om U tegen te zeggen.