“Meerderheid hoopt stiekem dat N-VA nog nieuwe bezwaren vindt”: politiek journaliste Hannelore Simoens over het lot van staatsse­cre­ta­ris Schlitz (Ecolo)

De positie van staatssecretaris Sarah Schlitz (Ecolo) is nog altijd onduidelijk na de commotie rond het ongeoorloofd gebruik van haar eigen logo. De meerderheid steunt haar slechts “voorwaardelijk”, maar wil ook “geen regeringscrisis uitlokken”. Dat zegt VTM Nieuws-journaliste Hannelore Simoens bij HLN LIVE. “Als er geen nieuwe elementen worden gevonden, dan zal ze waarschijnlijk kunnen blijven zitten.”

94 reacties

  • Charlie Vanderperre

    1 jaar geleden
    Benieuwd of de nva ministers nu OOK hun ontslag gaan geven na de talloze debacles? Neen dus .
  • Kurt Engelen

    1 jaar geleden
    Hallo Groen!..Valt het op dat het oorverdovend stil is vanuit die zijde. Groen! had zich toch met Ecolo als één en ondeelbaar opgesteld binnen Vivaldi ?
  • Philip De Smet

    1 jaar geleden
    N-VA doet net hetzelfde. Zuhal Demir had ook folders uitgebracht met haar logo en niet het Vlaams parlement. Dan zou Zuhal Demir ook moeten ontslagen worden.
  • leon neefs

    1 jaar geleden
    Als je dan de manier van werken van Demir bekijkt die wil absoluut haar eigen wil doordrijven en daar is geen praten aan, dergelijke mensen worden beter gemist in een regering.
  • Danielle Hoostens

    1 jaar geleden
    Alsof de regering nog niet in crisis is!!