Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Tijd voor vakantie, tijd voor de grove borstel: na slechtste seizoen in bijna 100 jaar kan de grote kuis bij Anderlecht beginnen

Fijne vakantie, jongens. Géén play-offs, troosteloos en beschamend voor de recordkampioen. Elfde plaats in het klassement, het is van 1937 geleden dat Anderlecht nog zó slecht presteerde. Terwijl de spelers bezinnen kan de grote kuis van Jesper Fredberg beginnen en hij doet dat best met een grove borstel. Wat met Bart Verbruggen en Zeno Debast? En heeft Benito Raman zichzelf buitenspel gezet? Een blik op de hete hangijzers en dossiers.

32 reacties

  • Marcel Winckels

    1 jaar geleden
    Hoeveel doelpunten heeft Debast dit seizoen op ze rekening, het zijn er heelveel, maar het enige wat men hoort is wat een geweldige crosspas dat tie heeft, je moet in eerste plaats goed verdedigen. Scouts zien dit ook wi, droom verder van het zoveelste goudhaantje 🤣🤣🤣🤣
  • Frederik Jansens

    1 jaar geleden
    Beginnen met Debast uit de verdediging te zetten. Keer op keer maakt hij fouten waardoor Anderlecht verliest. In de opbouw aanvallend is hij goed maar verdedigend niet. En als verdediger moet je id eerste plaats nog altijd goed kunnen verdedigen.
  • Frederik Jansens

    1 jaar geleden
    Riemer heeft er ook schuld aan. Een vd beste spelers Trebel die Anderlecht heeft wil hij niet opstellen. Kunnen ze nochtans zeer goed gebruiken nu Verschaeren is uitgevallen. Hij bezit de creativiteit die Anderlecht nodig heeft.
  • Evan De Jongh

    1 jaar geleden
    Als je ze nu nog weken gaat laten (straf)trainen ga je spelersvakbond tegen krijgen en die staan sterk. Als je Vandenhaute of Couke weg wil gaan die hun geld er willen uithalen dat ze er hebben ingestoken en dan mag de CEO sport met een briefje van 5 euro gaan spelers zoeken.
  • Willem Royemans

    1 jaar geleden
    Betaal ze nog wat meer de prutsers