AFP
Volledig scherm
© AFP

Disney begint aan nieuwe ontslagronde, deze keer tot 4.000 banen weg

ShowbizzDisney begint deze week aan de tweede ontslagronde om kosten te besparen, melden diverse Amerikaanse media. In een memo dat maandag is verstuurd worden werknemers van The Walt Disney Company op de hoogte gesteld van de aanstaande ontslagen.

0 reacties

  1. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.
  2. “Ik zou zelfs niet weten of ze getrouwd is”: wie is Goele Derick, de mysterieuze actrice uit ‘Groeien & bloeien’?
    PREMIUM
    BV
    6

    “Ik zou zelfs niet weten of ze getrouwd is”: wie is Goele Derick, de mysterieu­ze actrice uit ‘Groeien & bloeien’?

    Interviews geeft ze zelden of nooit, en zelfs collega’s die jarenlang innig met haar samenwerkten kregen geen inkijk in haar privéleven. Goele Derick (62), nu te zien in ‘Groeien & bloeien’, een enigma noemen is dus geen overdrijving. ‘Dag Allemaal’ dook in haar mysterieuze leven en kwam toch een en ander te weten. “Ze zegt niet veel, maar op de set staat ze absoluut haar mannetje.”