Zo moet het uiteindelijke golfdomein van Paul Gheysens (rechts) er in de nabije toekomst uitzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moet het uiteindelijke golfdomein van Paul Gheysens (rechts) er in de nabije toekomst uitzien. © RV / ID

“Op zo’n locatie bots je maar één keer per generatie”: Paul Gheysens verkoopt na zijn ‘golfoorlog’ in Knokke de duurste bouwgrond van Vlaanderen

Vastgoedmagnaat Paul Gheysens verzilvert zijn gewonnen ‘golfoorlog’ in Knokke meteen. Amper enkele dagen na de nodige vergunningen voor zijn gigantische golfcomplex opent hij de eerste verkoop: 24 percelen bouwgrond van elk meer dan 1.000 m². Het prijskaartje maakt van deze ‘spie’ meteen de duurste bouwgrond van Vlaanderen, maar volgens immomakelaar Stefaan Geerebaert houdt dat de interesse niet tegen. En is het duurste perceel van 5,86 miljoen euro, elke euro meer dan waard.

56 reacties

  • Dimitri Ganje

    1 jaar geleden
    Knap gedaan voorzitter. Proficiat
  • René Lodeweyckx

    1 jaar geleden
    Die man investeert tenminste in België. Gaan we nu ook zagen op allen die een appartement kopen in bv. Spanje? Er zijn nu eenmaal uitzonderingen.
  • Jose Vandenhove

    1 jaar geleden
    Met geld kunt ge alles!
  • Leonarda Van Opbroecke

    1 jaar geleden
    Bouwgrond? Dat was wel landbouwgrond. Zorgen dat boeren mogen niet meer mogen boeren voor het milieu/klimaat geeft de elite de vrije hand om er exclusief te bouwen. Gemeenten en steden beslissen zelf hoe ze hun grond/ gebied inkleuren en dit project wordt met open armen ontvangen door het Knoks bestuur. Het plebs van de rijken onderscheiden is hun beleid. En hoe gaan ze dat gras besproeien? Want de ene keer gaat de kustlijn overstromen en de andere keer is er geen grondwater?
  • dominiek vanharen

    1 jaar geleden
    Waar is het betonstop gedoe?