Luca Brecel (links) en snookerlegende Ronnie O'Sullivan (rechts)
Volledig scherm
Luca Brecel (links) en snookerlegende Ronnie O'Sullivan (rechts) © Photo News / Photo News

Maakt Brecel een kans tegen snookerle­gen­de O’Sullivan? “Ronnie speelt vooral tegen zichzelf. Als de frustraties de bovenhand nemen, liggen er zeker kansen”

‘t Is zover. Luca Brecel neemt het vandaag in de kwartfinale van het WK snooker op tegen zevenvoudig wereldkampioen Ronnie O’Sullivan. De Engelsman gaat op zoek naar een achtste wereldtitel en heeft niets dan lovende woorden voor zijn volgende tegenstander. “Hij is echt een fenomenale speler”, aldus ‘The Rocket’. Nu rest nog de vraag of Brecel ook de Engelse snookerlegende kan kloppen. Volgens voormalig profspeler Bjorn Haneveer alleszins wel.

9 reacties

  • Roger Forier

    1 jaar geleden
    Als hij zo blijft stuntelen tegen een O'Sullivan die voor zijn doen zelfs echt grote flaters maakt, zal het noppesworden. Jammer.
  • Bram Janssens

    1 jaar geleden
    Het zou mooi zijn mocht Brecel kunnen winnen, ik gun het hem.. Anderzijds zou ik een finale tussen O'Sullivan en John Higgins wel zien zitten. Dat zou knallen..
  • Rudy Moerloos

    1 jaar geleden
    Het is zoals Haneveer zegt, de enige die Ronnie verslaat, is hij zelf, mentaal zit het niet altijd goed bij hem. Maar hij is inderdaad "the GOAT" zoals ze zeggen, en al gun ik het Brecel, toch zou het machtig zijn dat Ronnie voor de 8ste keer wereldkampioen wordt. Als Brecel deze match wint dan stijgen zijn kansen om wereldkampioen te worden.
  • Roger Defauw

    1 jaar geleden
    Succes Luca ,word de nieuwe wereld kampioen , je kunt het.
  • Wim Eggermont

    1 jaar geleden
    Iedereen kan van iedereen winnen bij de top 128,hopelijk speelt Luca een perfecte match.