Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wat een stunt! Luca Brecel staat in halve finale van WK snooker na straffe ommekeer tegen legende Ronnie O’Sullivan

updateHet wonder is geschied. Luca Brecel staat in de halve finales van het WK snooker na een straffe remonte tegen zevenvoudig wereldkampioen Ronnie O’Sullivan. Onze landgenoot won woensdagnamiddag álle frames en zegevierde met 13-10. Nu wacht de Chinees Si Jiahui. In principe een haalbare kaart.

115 reacties

  • luc cuypers

    1 jaar geleden
    Wel verdiend , Lucas je zou ook voor de Koning mogen . En op het Brussels balkon waar alle WK winnaars stonden . Dit is Belgische geschiedenis . Het bewijs dat wie het doorzettingsvermogen heeft , er uiteindelijk komt .
  • Ginot Mares

    1 jaar geleden
    Wat mij vooral opviel was de koelbloedigheid waarmee hij het laatste frame afwerkte Hopelijk geen decompressie in de halve finale Top gedaan kerel !!!
  • Joeri Boeckmans

    1 jaar geleden
    Wow! Wie kan winnen tegen Ronnie kan winnen tegen eender wie aan een snookertafel, respect man!
  • Gaston Batsleer

    1 jaar geleden
    Brecel doet me denken aan Joe Johnson in jaren 80 die ook niks te verliezen had in wk finale en speelde voor zijn plezier, of zoals zijn tegenstander Steve Davis zei:"Joe was flying". En inderdaad, als je vrijuit speelt en natuurlijk het talent van Brecel hebt, dan gebeuren dingen zoals vandaag. Succes man!
  • Andy Van Daare

    1 jaar geleden
    Niet in het geval van O'Sullivan, John Mertens. Niemand komt kn zijn buurt als zijn vorm en kopje erbij is, hij had ao 10 tot 15 titels kunnen hebben met een andere mentaliteit, dat maakt hem nu wel tot wie hij is, uniek. Hij kan nog mee tot zijn 50e en wss langer, als er iemand meer dan 7 titels kan halen is hij het wel. Als enige ooit op het UK open een 147 op voorhand callen als alles er nog ligt, enkel hij kan dat, gekke tijden... :)