Beelden uit 'Boris' met Jeroom Snelders, Bockie De Repper en Jonas Geirnaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Beelden uit 'Boris' met Jeroom Snelders, Bockie De Repper en Jonas Geirnaert. © Play 4

INTERVIEW. Jeroom en zijn emotionele sjerpa’s Bockie De Repper en Jonas Geirnaert over ‘Boris’: “Ik ben een broer verloren, maar heb er twee bijgekregen”

“Mijn mailbox is volledig ontploft”, zegt Jeroom (45) ergens halfweg dit lange, warme, emotionele en kwajongensachtige interview met zijn beste vrienden Jonas Geirnaert (40) en Bockie De Repper (38). “Mensen beseffen ineens dat ze het leven van iemand die er niet meer is ook nog kunnen viéren.” Want dat doet hij, in ‘Boris’: het leven vieren van zijn in 1997 overleden broer. En tegelijk, zo cynisch kan het leven zijn, werd de reis door Canada ook een eerbetoon aan zijn moeder Louki, die in maart ook aan kanker overleed. “De gedachte dat Boris opnieuw center stage zou staan, vond ze leuk.”

17 reacties

  • Romana Crabbe

    1 jaar geleden
    Prachtig programma ,bedankt Jeroom ....Jonas en Bockie En Boris R.I.P.
  • Vincent Van Dijk

    1 jaar geleden
    Schitterend programma! Gevoelig onderwerp maar intelligent, met humor en gepaste emotionaliteit in woord en beeld gebracht. Uitgekiende mix van authentieke mensen! Jeroom, Jonas, Bocky… bedankt! 🙏🏻
  • Saskia Jongen

    1 jaar geleden
    Echt een leuk programma , een lach en een traan , leuke humor tussen de mannen , vooral bockie echt gewoon zichzelf en zijn lach is heel aanstekelijk , mag een vervolg komen met die 3 vind ik
  • Kevin Martens

    1 jaar geleden
    Oprecht het enigste programma waar ik echt naar uitkijk.. 3 zalige mensen met supergevoel voor humor en dat in combi met het emotionele.. top gedaan, echt waar.
  • Claudia Venema

    1 jaar geleden
    Voor mij idee het beste sinds vele jaren op tv. Zo echt !!