Op sociale media circuleren beelden van de crash.
Volledig scherm
Op sociale media circuleren beelden van de crash. © RV

Russisch legervlieg­tuig stort neer in Montsje­gorsk: toestel vat vuur en crasht in meer

Een militair vliegtuig is neergestort in de Russische regio Moermansk. Dat meldt het persbureau TASS. Het vliegtuig zou in brand gevlogen zijn en nadien in een meer beland zijn. De twee piloten zijn op tijd uitgeworpen. Volgens het Russische ministerie van Defensie is hun leven niet in gevaar.

2 reacties

  • Marianne Van den Lemmer

    1 jaar geleden
    De goede piloten zijn gedood in de oorlog, de rest heeft zijn/haar training nog niet afgemaakt. Het probleem van de Russische militaire luchtvaart. Hoera voor Oekraïne!
  • Lisette Theunis

    1 jaar geleden
    De Russische vliegtuigen vallen tegenwoordig al uit zichzelf uit de lucht. Dan is de lol om ze neer te schieten er snel vanaf.
  1. LIVE GAZA. Leger Israël roept op tot evacuatie van meer burgers Oost-Rafah - Israël heeft mogelijk oorlogsrecht geschonden, zegt rapport VS
    Play
    917

    LIVE GAZA. Leger Israël roept op tot evacuatie van meer burgers Oost-Ra­fah - Israël heeft mogelijk oorlogs­recht geschonden, zegt rapport VS

    De Israëlische krijgsmacht roept op tot de evacuatie van meer delen van Oost-Rafah. Inmiddels hebben meer mensen de stad in het zuiden van de Gazastrook verlaten, schatten de Verenigde Naties. Volgens de Verenigde Staten zijn de onderhandelingen over een staakt-het-vuren en de vrijlating van de gegijzelden op een dood spoor beland. De beslissing van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties om de rol van de Palestijnen binnen de VN te versterken, wordt fors bekritiseerd door de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Israel Katz. “De VN-lidstaten hebben een willekeurige, absurde en onsamenhangende beslissing genomen die de moordenaars van Hamas beloont”, schrijft hij op de sociaalnetwerksite X. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.