Het regende de voorbije maanden miljoenen uit de pot van EuroMillions in ons land. Maar moet wie in geld wil zwemmen in ons land komen spelen?
Volledig scherm
PREMIUM
Het regende de voorbije maanden miljoenen uit de pot van EuroMillions in ons land. Maar moet wie in geld wil zwemmen in ons land komen spelen? © SOPA Images/LightRocket via Gett

Is ons land dé plek om de EuroMillions-jackpot te winnen? “Nooit eerder meegemaakt dat er hier op zo’n korte tijd zoveel grote winnaars vallen”

Het regent winnende EuroMillions-loten in België: dinsdagavond won er weer een Belg het grote bedrag van meer dan 717.000 euro. Sinds begin december 2022 werd in ons land al ruim 363 miljoen euro aan grote EuroMillions-winnaars uitgekeerd. “Dit is hoogst uitzonderlijk, want grotere landen zouden logischerwijze vaker de jackpot moeten binnenhalen. ‘Wat is er daar aan het gebeuren?’, vragen mensen zich af”, zegt An Lammens, winnaarsbegeleider bij de Nationale Loterij.

8 reacties

  • guy vermeulen

    1 jaar geleden
    Met geld ben je niks . Grootste rommel die bestaat .
  • Jef Verhulst

    1 jaar geleden
    Goede reclame voor EuroMillions. Als je met een grote groep inzet, kan je het amper problematisch gokken noemen omdat je de inzet kan beperken. Individueel spelen maakt de kans op winst heel klein.
  • wim CLAES

    1 jaar geleden
    Beste is met pot meedoen, 130 miljoen hebt ge niet nodig, deel dat met 50 man en ge hebt nog genoeg. 10 eu de man en heel veel geluk, meer is er niet nodig
  • Bert Mat

    1 jaar geleden
    Al 30 jaar aan het spelen en resultaat +/-1000 euro op al deze jaren gewonnen. Een peulschil. Ben ik zot... ja ...maar ik leef op hoop hihihi
  • Stephan Priem

    1 jaar geleden
    België en Vlaanderen op kop zijn dan ook kampioen in het spelen met vele spelers tesamen zodat de kans op winst vergroot. In het buitenland wordt dit niet of amper gedaan.