Vrouw van Rob de Nijs heeft positief nieuws over zijn toestand: “Uit de gevarenzone!”

“Nederlandse zanger Rob de Nijs in zorgelijke toestand opgenomen in het ziekenhuis.” Zo luidde het vorige week vrijdag nog onheilspellend. Maar intussen lijkt de gezondheidssituatie van de 80-jarige Nederlandse zanger gekeerd. “Uit de gevarenzone!”, zo meldt zijn vrouw Henriëtte woensdagavond op Instagram. De Nederlandse zanger verblijft voorlopig nog wel even in het ziekenhuis, bevestigt zijn manager woensdag.

joro

Muzieklegende Rob de Nijs is donderdagavond in zijn woning in het Nederlandse Bennekom onwel geworden en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Rob kreeg voor de televisie ademhalingsproblemen die niet minder werden. Zijn vrouw Henriette, die eerst 112 belde, heeft mond-op-mondbeademing toegepast tot politie, ziekenwagen en zelfs de brandweer arriveerden.

LEES OOK. Nederlandse zanger Rob de Nijs in zorgelijke toestand opgenomen in het ziekenhuis na thuis onwel te zijn geworden

Gevreesd werd dat de zanger, die enkele jaren gediagnosticeerd werd met de ziekte van Parkinson en wiens gezondheidstoestand snel achteruit gaat, niet lang meer te leven had. Maar via Instagram deelde Henriëtte - Jet - de Nijs de laatste dagen voorzichtig optimistische berichten.

LEES OOK. Vrouw van Rob de Nijs voorzichtig optimistisch over zijn gezondheidstoestand: “Hij wist waar hij was en kneep in mijn hand”

“It always seems impossible until it’s done”, zo citeert ze Zuid-Afrikaans vredesicoon Nelson Mandela, om er vervolgens aan toe te voegen: “Uit de gevarenzone!”

“Uit de grond van ons hart willen wij iedereen bedanken voor alle lichtjes, bloemen en positiviteit”, schrijft ze dankbaar.

De vrouw van de zanger deelde twee foto’s op haar pagina. Op het eerste portret knuffelen haar man en hun zoontje elkaar, op de tweede foto steekt de zanger zelf een duim op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER