Jelle Van Dael komt na vijf jaar met nieuwe muziek als solo artiest.© tvl

Lasgo zoekt nieuwe zangeres, maar Jelle Van Dael valt uit de lucht: “Daar weet ik niks van”

Oudsbergen -

De Belgische danceformatie Lasgo is op zoek naar een nieuwe frontvrouw, maar daarvan was de huidige frontvrouw Jelle Van Dael niet op de hoogte. De Oudsbergse vernam het nieuws zelf via de media.

Geert Houben

Dj en producer Peter Luts gaat op zoek naar een nieuwe zangeres voor zijn danceformatie Lasgo. Dat maakte hij gisteren bekend. Voor Jelle Van Dael, die tot nu bij de groep zong, kwam die oproep als een verrassing. “Daar wist ik niks van”, zegt de Oudsbergse die dinsdag haar 33ste verjaardag viert.

Vorige maand kondigde Van Dael nog enthousiast haar nieuwe single Lovedrunk aan, een soloproject op het label Artist Amplifier waarin Thibaut Courtois geïnvesteerd heeft. “Toch wil ik erop hameren dat ik niet gestopt ben met Lasgo”, klonk het toen. “Dat is totaal niet het geval. Alleen ligt de focus voorlopig op solo-optredens.”

De nieuwe soloplaat van de Oudsbergse.© Jelle Van Dael

Dat er voor haar nu een einde aan Lasgo komt, vernam Jelle zelf via de media. Veel woorden wil ze er niet over kwijt. “Daar wist ik echt niks van. Ik wens hen oprecht veel succes toe.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer