Na moeizame start verovert Gustaph dan toch Europa: "Volgens de bookmakers halen we de finale"

ShowbitsNog twee weken en dan zal Gustaph ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Hoewel er in eerste instantie met weinig lof over hem gesproken werd, lijkt er nu - vooral online - een ommezwaai op til. “Sinds de pre-party’s lees ik voornamelijk positieve berichten op Twitter”, zegt hij tegen Senne in een nieuwe Showbits.

13 reacties

  • Peggy Geerts

    1 jaar geleden
    Gustaph, jij gaat ons landje trots maken 🤗 je bent een fantastische kerel en straalt samen met je dames zoveel positiviteit, charisma en liefde uit...er zouden veel meer mensen zoals jij moeten zijn! Wij duimen voor een prachtig resultaat 👍👍👍👍👍
  • Alain Brynart

    1 jaar geleden
    Wij ook, de eerste keer dat we mee gestemd hebben, zo goed vinden we deze belgische boy george!! Zalig nummer!
  • Eddy De Rycke

    1 jaar geleden
    Sorry, geloof er niet in. Zijn stem draagt niet, veel te zemerig…Feit is, steek dit lied onder Natalia der kont. Je krijgt een dijk van een nummer..
  • Carmen De Gussem

    1 jaar geleden
    Een plaats in de finale ,hoe dikwijls hebben we dat al gehoord! Belgium 0 punten maar al bij al wens ik die gast persoonlijk wel succes want hij lijkt mij een sympathiek iemand.
  • Georges Van Soest

    1 jaar geleden
    Is het daar waar mijn belastingsgeld naartoe gaat?? Heb het liedje beluisterd, na 1 minuut wist ik het al dat word een afknapper in Liverpool. Zo'n muziek is goed voor op een braderij of in kleine zaaltjes. Belgium 0 point.