Miranda Ulens.
Volledig scherm
Miranda Ulens. © BELGA

Socialistische vakbond ABVV hekelt “opgestoken vingertje” in werkloosheidsvoorstellen Vooruit: “Over werkgevers horen we niet veel”

De socialistische vakbond ABVV kan zich niet vinden in de werkloosheidsvoorstellen van de socialistische partij Vooruit. De vakbond betreurt de "culpabiliserende toonzetting". Het voorstel om iedereen na twee jaar een baan te garanderen, vindt de vakbond wel positief.

16 reacties

  • saelens Sylvain

    1 jaar geleden
    Ik ben tegen digitale.en a i vooruitgang later zal dat ons leven.nog verder over.nemen,robotten aan de macht ,vernietigen die handel
  • Bert Vandamme

    1 jaar geleden
    De vakbond hekelt een vingertje.. Wel, misschien beseffen ze het niet, maar het overgrote deel van de bevolking hekelt het dat de vakbond al weken de warenhuizen gijzelt. Misschien eerst daar eens over nadenken...
  • geeroms frans

    1 jaar geleden
    Vakbonden denken alleen aan eigen belang. Wie betaald al het geprofiteer. Komt het uit hun rijk gevulde portefeuille ?
  • luc van hoorick

    1 jaar geleden
    Beste nutteloze vakbond, wat is er sociaal aan hard werkende mensen die constant werkonwilligen moeten onderhouden? Vinden jullie het logisch dat er zo veel werklozen zijn terwijl bedrijven smeken naar bekwame mensen? Denk daar maar eens aan en geef me daarom een eerlijk antwoord.
  • Michel De Moortel

    1 jaar geleden
    Hoeveel jobs hebben werkgevers al opgeleverd? Hoeveel jobs hebben de vakbonden al opgeleverd?