© Isosport

Wisselvallig seizoen, maar Club Brugge verkocht nu al 10.000 abonnementen voor volgend seizoen

Maar liefst 10.000 Club Brugge-fans hebben hun abonnement al verlengd voor volgend seizoen. Dat is opvallend, gezien het wisselvallig parcours dit seizoen én het feit dat bij de start van de verkoop het nog niet zeker was van de Champions’ Play-Offs.

Junior Verbeeke

Club Brugge begint al enkele seizoenen met een actie voor de early birds, waarbij abonnees tijdens de staart van het lopende seizoen hun zitje voor het volgende seizoen al kunnen verzekeren in het Jan Breydelstadion. Dat kan trouwens nog tot en met vrijdag 28 april om 14.00 uur.

Opvallend 

Momenteel verlengden maar liefst 10.000 fans hun seizoenskaart voor de campagne 2023-2024, ofwel bijna de helft van alle abonnees. Zij krijgen 5 procent korting, al stegen de prijzen voor een zitje wel licht. Met het wisselvallig seizoen en de start van de verkoop voor de ontknoping van de reguliere competitie in het achterhoofd, zijn die 10.000 vroege abonnees best opvallend.

In totaal telt Club 24.000 abonnees. De reguliere voorrangsperiode voor abonnees gaat van start op woensdag 3 mei: dan hebben alle kandidaten nog drie weken de tijd om te beslissen.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer