REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Belgisch cryptoplatform Bit4You schort activiteiten op: duizenden klanten kunnen niet aan hun geld

Het Belgische cryptoplatform Bit4You, een van de oudste in ons land met meer dan 40.000 klanten, heeft zijn activiteiten stilgelegd. Dat berichten verschillende media donderdag en wordt bevestigd in een bericht op de website van het platform. Volgens zakenkrant L'Echo staat op die manier 6,5 miljoen euro aan cryptogeld geblokkeerd.

24 reacties

  • Abdellah Challah

    1 jaar geleden
    Het enigste geld dat nog waard is zijn edelmetalen en edelstenen de rest is edelfantasie
  • Johan Dupont

    1 jaar geleden
    Elke winst bij cryptocoins betekent verlies van anderen, net als bij een piramidespel. Er zit geen enkele waarde achter itt aandelen. Wie anders beweert liegt.
  • jimmy nuyts

    1 jaar geleden
    Rueben, Crypto heeft juist absoluut geen enkele privacy: iedereen kan op de blockchain zien waar - en meestal ook waaraan - jij je geld uitgeeft en dat voor zolang die blockchain bestaat. Alsof je al je bankuittreksels, en kredietkaart-afrekeningen op het internet zou zetten. Het systeem is ook gewoon veel te traag om veel betalingen te verwerken.
  • Pascal Vannevel

    1 jaar geleden
    Hilarische reacties hier van mensen die niks van crypto en blockchain technologie kennen. Velen vinden het blijkbaar normaal dat er jaarlijks miljarden dollars worden bijgedrukt en dat hun spaargeld jaar na jaar minder waard is. Verdiep jullie eerst in crypto vooraleer negatief commentaar te geven op iets wat je niet begrijpt
  • wesley netnem

    1 jaar geleden
    Er is een groep mensen die de Fees bepalen van Crypto munten zoals Bitcoin ..maw manipulatie is nog steeds mogelijk ...en wat met de gene die dit heeft uitgevonden en de Rest van de Bitcoins in zijn of haar bezit heeft od grote speler die Veel bitcoins bezitten...daar is ook manipulatie door mogelijk ? Het is dus net het zelfde als ander geld ...er is altijd iemand die kan manipuleren .