Schoonmakers ontzet als ze huis van ‘hoarder’ binnenwandelen: “Honderden blikjes waren gevuld met urine”

Tom DeSena (23) en Junior Lallbachan (26) komen in vele onprettige situaties terecht als professionele schoonmakers en dachten alles al te hebben meegemaakt. Maar toen ze de opdracht kregen om een woning van een hoarder te kuisen, werden ze bij het binnengaan toch even van hun sokken geblazen. Het volledige huis was tot in elk hoek gevuld met meer dan 10,000 blikjes bier, sommige daarvan zelfs gevuld met urine. “En voor elk blikje waren er minstens 10 tot 15 kakkerlakken”, aldus Tom.

De grote schoonmaak van het nu onbewoonde huis met drie verdiepingen kostte het duo zo’n vier dagen en vier grote afvalcontainers. “We hadden eigenlijk geen idee wat er ons te wachten stond, dus het was een verrassing toen we de deur voor het eerst opendeden”, aldus Tom. “De eigenaar moest er wel tien jaar gewoond hebben om zoveel afval te hebben. Maar tegelijk beseften we heel snel dat hij waarschijnlijk een moeilijke periode achter de rug had. En dan wij zijn er om hem er terug bovenop te helpen.”

(lvdw)

bekijk ook

Nieuwe huiseigenaars klagen tijdlang over sigarettengeur in badkamer en ontdekken tijdens kuisbeurt waar het vandaan komt: “Walgelijk”

Vrouw ontdekt ‘geheime douche’ achter muur tijdens renovatie

Koppel vindt goedkope woning, maar kan ogen niet geloven tijdens bezichtiging: “Bomvol Bijbels en porno”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer