Daan De Wever.
Volledig scherm
PREMIUM
Daan De Wever. © Photo News

Daan De Wever, oprichter van Dstny, na eerste voorjaar als sponsor van Lotto-ploeg: “Als we geen rit winnen in de Tour, is het een kloteseizoen”

Vorige week werd Daan De Wever (42) door Prins Laurent gehuldigd als ICT-persoonlijkheid van het jaar: “Goeie reclame voor Dstny.” Zijn bedrijf is sinds januari naamsponsor van wielerploeg Lotto-Dstny. “Vorige week las ik: ‘Lotto-Dstny is de sympathiekste ploeg van het peloton’. Mijn haar ging overeind staan.”

6 reacties

  • Jess de Pauw

    1 jaar geleden
    Hij legt op deze manier wel heel veel druk op een nog jonge De Lie met risico op verbranding. Lijkt er idd op dat voor hem dat het opbrengen primeert op de gezondheid van zijn renners. Maar is dit verwonderlijk voor een CEO die winst wil maken met zijn bedrijf? Zou zou opteren om naar een ander team te gaan i.p.v. Arno. Er zijn genoeg andere ploegen waar je wel rustig kan doorgroeien en die staan te springen voor zo'n De Lie.
  • Rik Cappelle

    1 jaar geleden
    Dat wordt dus een klotejaar.
  • Eric De Baeremaeker

    1 jaar geleden
    De Lie verbranden om reclame te maken ? De Lie zoek maar een andere ploeg waar je op u gemak mag groeien .
  • Harry Van riet

    1 jaar geleden
    Weg gesmeten geld bij deze ploeg ik snap dat hij een vinger in de pap wilt hebben en dat kan hij alleen bij deze ploeg maar denkt hij nu zelf dat met de lie zonder ploeg eromheen brokken gaat maken.
  • Frank Van Gucht

    1 jaar geleden
    Dankzij deze mensen kunnen sporten overleven.