Gert Verhulst in ‘De Tafel van Vier’.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Verhulst in ‘De Tafel van Vier’. © SBS / Bart Leye

COLUMN. Mensen geven vandaag blind hun JA-woord aan hun huis of partner. Waarom zou Gert Verhulst dan geen simpele JA of NEE mogen vragen in ‘De Tafel van Vier’?

“Toegegeven, ‘De Tafel van Vier’ schuwt het effectbejag niet”, schrijft columnist Jan Segers. “Maar in tegenstelling tot andere media doet Gert Verhulst dat open en bloot. Dat maakt zijn talkshow dan weer sympathiek en authentiek. Je moet al diep gebukt gaan onder een teveel aan intelligentie, zoals viroloog Marc Van Ranst of rector Rik Van de Walle, om daar anders over te denken.”

10 reacties

  • Luc Wouters

    12 maanden geleden
    Gewoon het feit dat er een collum aan gewijd word of nog maar over gepraat word , is voor Gerd Verhulst voldoende , missie geslaagd
  • Camiel Lange

    12 maanden geleden
    In deze heeft Jan 100% gelijk, hoelang ook je over iets nadenkt of er over van gedachten wisselen, uiteindelijk zal het toch een ja of een nee worden.
  • Rita Bekaert

    12 maanden geleden
    Correcte analyse. De Tafel van Vier past perfect in het huidige niveau van het TV-landschap van vandaag.
  • Liane Den abt

    12 maanden geleden
    Ik lees graag deze column. Toch dit keer enkele bedenkingen : de tv groep is op voorhand uitgekozen (men weet al enigzins waar dit naartoe gaat), de personen zelf zijn niet wars van graag beinvloeden. Ik kan ook beslissen niet te kijken, maar dit helpt niet echt, het blijft immers belangrijk dat de mensen rondom mij niet kortzichtig worden.
  • Jef joossens

    12 maanden geleden
    Zo kennen we Jan, recht voor de raap. Doe zo verder, we genieten van jou artikkels Jan.