Het logo van Colruyt bij een Waalse supermarkt.
Volledig scherm
Het logo van Colruyt bij een Waalse supermarkt. © Photo News

Colruyt-medewerker ontslagen omdat hij twee bananen eet: “Ze noemen mij een dief”

Een medewerker van Colruyt is ontslagen “wegens ernstig wangedrag” na het eten van twee bananen. “Ze behandelen mij als een dief”, zegt de man in de Waalse pers. De man geeft toe dat hij twee bananen at, maar zegt dat het om een misverstand gaat.

174 reacties

  • Christine Laevers

    12 maanden geleden
    Als het effectief slechts om twee bananen gaat vind ik de personeelsmanager incompetent of aan de luie kant. Een deftig gesprek met de persoon en een tweede kans aanbieden zouden vruchten afwerpen. Een personeelsmanager heeft ook een pedagogische taak. Werknemers anno 2023 zijn nog steeds mensen. Bij mijn weten toch.
  • Marc Tielemans

    12 maanden geleden
    Maar als klant mag je wel aan de koekjes en koffie zitten die wordt aangeboden! PS: ben er 24 jaar weg maar inderdaad zo ken ik Colruyt...
  • Wim Wuytack

    1 jaar geleden
    Ontslag is wat overdreven voor twee bananen.,een waarschuwing was mishien beter. Maar zoals gewoonlijk horen we maar één kant van het verhaal.
  • jelle hofmans

    1 jaar geleden
    Danny je weet duidelijk niet waarover je bezig bent , ik heb voor de Colruyt gewerkt en je word er extreem onderbetaald , €1600 om meer als 40u per week te werken, als nieuwkomer word je er gewoon buitengepest voor je je opleiding kan voltooien aangezien ze dan iemand nieuw kunnen zoeken om uit te buiten!
  • Marleen Linthout

    1 jaar geleden
    Colruyt personeel zou omwille van hygiëne in kantine moeten eten ! Wat dan met de proevertjes die het personeel ook opeet in de winkel. Goe bezig. Binnenkort kan Jefke Colruyt zelf in de winkel werken en zijn boterhammetjes in de kantine opeten