REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Pérez knalt in straten van Bakoe naar winst na soevereine race, safety car nekt Verstappen

Sergio Pérez heeft de Grote Prijs van Bakoe gewonnen na een dominante race. De Mexicaan van Red Bull kwam na een slecht getimede pitstop van Max Verstappen aan de leiding en gaf die plaats niet meer af. De Ferrari van Charles Leclerc leek eerder dit weekend dé uitdager te worden van de Red Bulls, maar kon geen vuist maken tijdens de race. Het is de vierde overwinning voor de renstal in evenveel wedstrijden.

16 reacties

  • Marie Vanakker

    12 maanden geleden
    Lorenzo Schoovaerts Van letterlijk alles wat je hier uitkraamt heb je geen enkel bewijs. Het is dan ook jou mening die aan geen enkel feit is gekoppeld. Weet je zeker dat Perez Max had ingehaald? Neen dus. Weet je zeker dat Max zijn Diff probleem geen impact had op zijn inhaalrace? Neen dus. Feit is dat Max dus niet altijd baat heeft bij een safety car.
  • Lorenzo Schoovaerts

    12 maanden geleden
    Zonder die safety car had Perez hem ook gepakt. Hij was gewoon de snelste en Max begon dan maar weer te zeuren over "diff balans". Alsof het de schuld vd auto was. Zucht.
  • eddy ceulemans

    12 maanden geleden
    Soms verlies je een race door de safetycar, soms win je een WK dankzij de safetycar, dan toch liever de VAR bij het voetbal, dat is toch iets eerlijker.
  • Jean Paul Heck

    12 maanden geleden
    Soevereine race? Puur door de safety car wint Verstappen niet. Niet erg hoor. Blijft t tenminste een beetje spannend
  • Jan Lanclus

    1 jaar geleden
    DEV de nieuwe brokkenpiloot. Overroepen en niet op zijn plaats in F1.