Trésor en McKenzie vieren samen.
Volledig scherm
PREMIUM
Trésor en McKenzie vieren samen. © BELGA

“Je hoeft niet eens goed te kunnen koppen op een bal van Trésor”: Marc Degryse looft flanken én mentale sterkte van Racing Genk

Onze huisanalist Marc Degryse was onder de indruk na de opener van de Champions’ play-offs. Van de flanken van de Limburgers, van de traptechiek van Mike Trésor en van het algemene niveau van Racing Genk-Club Brugge. “Door zó aan de play-offs te beginnen, bewijs je hoe sterk je mentaal bent”, zegt hij over de ploeg van Wouter Vrancken. Lees hieronder de volledige analyse.

13 reacties

  • François Nuyts

    11 maanden geleden
    Ja , Genk heeft met twee buitenspelers Trésor en Paintsil toch echt wel wat in huis hoor . Zet daar nog een écht goede spits voor en dat gaat stukken maken .
  • jan boden

    12 maanden geleden
    Club mag al blij zijn dat Antwerp de beker pakte zodat het voorrondeticket van de Conference League binnen is.
  • Patrick Braekeveldt

    12 maanden geleden
    Elk een helft maar Genk maakt zijn kansen af en Club niet !
  • john dewit

    12 maanden geleden
    Genk was heer en meester in tweede helft , sterk Genk. Van mij mag Genk kampioen worden al gun ik het Union ook . De grootspraak van fcb na Eupen dat is dan ook verleden tijd!
  • Ronny Cypers

    12 maanden geleden
    Van mij mag Union kampioen worden. Wij worden het alleszins niet. Mogen blij zijn dat we in play offs 1 zijn geraakt. Goede wedstrijden om jonge spelers ervaring te laten opdoen voor volgend seizoen. Dat we 6 op 6 halen tegen antwerp zou veel goed maken. Go FCB.