Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Club-coach Rik De Mil scherp voor Noa Lang: “Hij was te veel met randzaken bezig”

Club Brugge mag de titel vergeten na een 3-1-nederlaag bij leider Racing Genk. Rik De Mil, coach van blauw-zwart, bleef ontgoocheld achter en toonde zich scherp voor Noa Lang. “Afspraken moeten beter gevolgd worden.”

38 reacties

  • Ivan Beelaert

    1 jaar geleden
    Een mooie gedachte Lang als diepe spits,probleem is dat hij daar nooit zal blijven want hij zoekt de bal op en zal steeds uit positie lopen.Als flankspeler kan hij wel zeer nuttig zijn ,maar moet dan zijn kwaliteiten koppelen aan efficiëntie .
  • André Christiaens

    1 jaar geleden
    Zet Noa Lang als Centrale aanvaller, dus in punt en speel dan in zijn loopgave dan maakt hij 20 doelpunten, Noa Lang is geen flank aanvaller, gebruikt hem op snelheid en komt hij binnen de grote bak en gaat hij onderuit is het strafschot, alias Pol Van Himst bij Anderlecht zijn opdracht was.
  • Filip Van de Weyer

    1 jaar geleden
    Visser was man of te match
  • Cris Verwilligen

    1 jaar geleden
    Het is een goede voetballer, dat is waar. Maar zijn mentaliteit laat serieus te wensen over, dus ik versta de reacties. Misschien gaat hij het leren als de volgende trainer tegen hem zegt dat elke keer hij gaat mekkeren of de ploeg in de steek laat de ploeg 4 uur extra keihard mag trainen + zijn excuses aanbieden. Dan zal hij het wel beginnen snappen.
  • Werner Humblé

    1 jaar geleden
    Kan naast Ronaldo gaan staan beide ego's zijn elkaar waard , goeie voetjes maar in de bovenkamer alleen maar gruis