Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ondernemingsraad Delhaize andermaal maat voor niets, bonden over ‘garanties’ van directie: “Stuk stront in cadeaupapier”

Het overleg tussen vakbonden en directie van supermarktketen Delhaize vandaag heeft opnieuw niets opgeleverd. De vakbondsmensen zijn vanmiddag uit de ondernemingsraad opgestapt toen de directie haar toekomstplan wilde bespreken. Voorgelegde ‘garanties’ van de directie vegen de bonden boos van tafel.

127 reacties

  • Paul van de velde

    12 maanden geleden
    Die werknemers van Delhaize willen natuurlijk eerst ontslagen worden met een dikke enveloppe geld om daarna bij de nieuwe "franchis-baas" verder te werken of te stoppen met werken. DAT is de bedoeling.
  • Louisa Huygens

    12 maanden geleden
    ik denk dat het op mensenhandel lijkt. Bij dit feit met buitenlanders worden deze handelaars gestraft, waarom niet bij Delhaize. Veranderen naar een ander paritair comite is wel degelijk mensenhandel. Als de directie toch eerlijk wilt overkomen dat ze hun personeel dan in hetzelfde laten , dan kan er niets gebeuren aan hun statuut.
  • William Helsen

    12 maanden geleden
    AholdDelhaize niet alleen in België wordt gestaakt, ook bij de depots in Nederland. Ook niet willen toegeven daar. Is een bedrijf dat niet wil onderhandelen.
  • Jo Bosman

    12 maanden geleden
    Diegene die Delhaize gelijk geven zijn ook diegene die er niet werken.
  • Ronald Van Geffen

    12 maanden geleden
    Ik denk dat het personeel van Delhaize beste kansen aan het missen is, wanneer Delhaize zelf met geschreven brief komt dat de overgang met behoud van wedde en voordelen zal gebeuren.