Aaron Blommaert deelt blik achter de schermen van eerste single, fans laaiend enthousiast: “De Vlaamse Harry Styles!”

MuziekNa zijn winst als ‘Tovenaar’ in ‘The Masked Singer’, blijft Aaron Blommaert (20) niet bij de pakken zitten. Op zijn sociale media kondigt de zanger en acteur enthousiast zijn eerste single ‘Zonde’ aan, die te horen zal zijn vanaf 5 mei. En daarbij hoort uiteraard ook een fotoshoot voor de cover. Verschillende kleurrijke outfits passeren de revue, waardoor de gelijkenis met Harry Styles alvast erg treffend is. Nog een leuk weetje: ‘Champignon’, oftewel Miguel Wiels, hielp met schrijven aan ‘Zonde’.

  1. Meghan is goed bezig, maar wat spookt prins Harry eigenlijk uit in de VS? “Hij is meer een volger dan een leider”
    PREMIUM
    Royalty

    Meghan is goed bezig, maar wat spookt prins Harry eigenlijk uit in de VS? “Hij is meer een volger dan een leider”

    Meghan Markle (42) is goed op weg om het te maken in de VS, nu ze haar nieuwe lifestylemerk gelanceerd heeft. Intussen heeft ook haar echtgenoot, de Britse prins Harry (39), de Verenigde Staten omarmd. Op nieuwe officiële papieren staat te lezen dat de VS nu officieel zijn thuisland is. Maar wat betekent dat voor zijn koninklijke status? En wat spookt hij daar eigenlijk uit? Heeft hij wel iets om op terug te vallen, of moet hij het hebben van Meghans inkomsten?
  2. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”