Luca Brecel en zijn vrienden: met Jan Corten tijdens een vakantie in Portugal, met Nunzio Verducci in diens snookerclub, waar Luca zijn eerste ballen potte, en tijdens een dol boottochtje met vriend Janny Wawrzak.
Volledig scherm
PREMIUM
Luca Brecel en zijn vrienden: met Jan Corten tijdens een vakantie in Portugal, met Nunzio Verducci in diens snookerclub, waar Luca zijn eerste ballen potte, en tijdens een dol boottochtje met vriend Janny Wawrzak. © RV / RV / RV

‘King Luca’ door de ogen van zijn beste vrienden: “Luca gaat niet zweven, nooit”

Zo vlot en trefzeker hij met de biljartkeu patronen op het groene laken tovert, zo spaarzaam is ‘King Luca’ met woorden. Dat zeggen ook zijn beste vrienden, die de nieuwe wereldkampioen omschrijven als een rustige kerel. Betrouwbaaar, bescheiden en bedaard. Al durft de kampioen ook wel eens uit de bol gaan.

3 reacties

  • emiel wouters

    12 maanden geleden
    Je mag fier zijn. Zo je sport en je land verdienstelijk maken. Je leverde wel een adembenemende show, die je volledig beheerste. Dat verdient enkel de overwinning en de be´er.proficiat en blijf zeker je sport þrouw.
  • Marc Heyrman

    12 maanden geleden
    Ik heb van elke stoot van Luca genoten, ne warme gast uit het warme Limburg. Eenvoudig in zijn omgang. Het is ne grote. Ben ook super blij dat de media hem zoveel aandacht schenkt want hij verdient het. Ik ben fan. Maasmechelen mag er trots op zijn. Ik ben dat ook als Vlaming, het is ene van ons. Dikke proficiat Luca . Wens u nog heel veel succes in uw carrière die nu al geslaagd is want u bent verdient wereldkampioen.
  • Annemarie Gerlo

    12 maanden geleden
    Zeg nooit, nooit.