Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Van zelfverklaard stotteraar tot charismatisch leider, mama Alderweireld ziet haar zoon gelukkiger dan ooit: “In zijn eigen stad bloeide Toby helemaal open”

Van zelfverklaarde stotteraar tot charismatische leider. Toby Alderweireld (34) is niet enkel het gezicht van Antwerp óp het veld, maar ook ernaast. “Van nature is Toby introvert. Dat hij na de bekerzege de festiviteiten leidde, bewijst dat hij op de juiste plaats zit”, zegt mama Marina. “Als het vroeger over de defensie van de Duivels ging, werd er vooral gepraat over Kompany en Vertonghen. En Alderweireld hing er precies maar wat bij… Het feit dat hij nu vanuit alle hoeken lof krijgt, doet iets met Toby.”

5 reacties

  • Yves Gysel

    12 maanden geleden
    Wel blij te lezen dat Toby zo gelukkig is bij Antwerp. Kan u zeggen dat het zeker wederzijds is. Wij supporters zien Toby enorm graag. Een echte leider op het veld. Altijd met enorme inzet.
  • Michel Brack

    12 maanden geleden
    Topmens en ambassadeur voor onze stad. Hopelijk kunnen we nog enkele jaren genieten van zijn talent !!
  • Erik Raes

    12 maanden geleden
    Top kerel, en nooit te betrappen op domme uitspraken. Zijn liefde en inzet voor Antwerp, daar kan je alleen maar heel veel respect voor hebben. Vanwege een Anderlecht supporter.
  • Van West Yves

    12 maanden geleden
    Prachtige kerel!
  • Dirk Van den Bogaert

    12 maanden geleden
    Begrijpelijk dat Toby gelukkiger is dan ooit, hij zit tenslotte bij de mooiste club van België!