© Jordan Strauss/Invision/AP

Vrouw van Kevin Costner wil na 18 jaar en drie kinderen scheiden

Na achttien jaar getrouwd te zijn en samen drie kinderen te hebben gekregen, wil de vrouw van Hollywood-acteur Kevin Costner scheiden. Dat melden Amerikaanse media.

Christine Baumgartner, een 49-jarig model en modeontwerpster, leerde de 68-jarige Costner in 2000 kennen. Vier jaar later trouwden de twee op een ranch in Aspen, Colorado, en ze kregen samen drie kinderen: Cayden (15), Hayes (14) en Grace (12).

Baumgartner heeft recent de scheiding aangevraagd, zo melden Amerikaanse media. Waarom precies werd niet bekendgemaakt. Zelf heeft ze het over “onverzoenbare verschillen”. Ze zouden allebei aansturen op gedeelde voogdij over de kinderen. “Het is met grote droefenis dat de omstandigheden buiten zijn macht zo zijn geworden dat het huwelijk van meneer Costner beëindigd zal worden”, staat te lezen in een statement van zijn advocaat. “

Voordien was Costner van 1978 tot 1994 getrouwd met Cindy Silva, waarmee hij ook drie kinderen heeft: Annie (39), Lily (36) en Joe (35). Na hun scheiding kreeg hij nog een zoon, Liam, met Bridget Rooney.

© AP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER