Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken.
Volledig scherm
Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken. © BELGA

“Doe ze luisteren!”: Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken wandelt van Oostende naar Brussel: “Het beleid moet volledig anders”

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken zal tussen 19 en 29 mei van Oostende naar Brussel wandelen. Met als slogan "Doe ze luisteren!" wil hij onderweg zoveel mogelijk mensen spreken. De wandeltocht moet uitmonden in een grote protestmeeting in Brussel op pinkstermaandag.

41 reacties

  • Robert Vranken

    12 maanden geleden
    Vraag is, luisteren naar wat? De alternatieven van deze partij? Ik vraag me af wat hun antwoord is op de ongelijkheid tussen arm en rijk, het Ventilus-tracée wat voor onze energievoorziening nodig is, de pensioenhervorming voor iedereen (niet enkel de hoge inkomens), de stikstofproblematiek, het teveel aan auto's (vooral salariswagens) en belastingsontduiking, etc. Ik vraag me werkelijk af als daar werkbare oplossingen bijzitten. De stadsstaat Vlaanderen?
  • Dirk BERX

    12 maanden geleden
    Opmerkelijk bij die mars is: in West en Oost Vlaanderen wonen de kiezers die het meest te lijden hebben onder de Vlaamse beslissingen. En dat is een dankbaar publiek, als je predikt dat je niets wil "veranderen" ! Het doel van het Vlaams belang is nu dus zeer duidelijk, nl: De Wever van zijn troon stoten in Vlaanderen !
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    12 maanden geleden
    Is er hier soms iets verkeerd mee? We zouden allemaal moeten meestappen naar Brussel.Ze lachen ons daar toch al jaren uit, zuigen ons uit en vullen hun zakken.Er verandert niks en het wordt steeds erger.In Frankrijk komen ze wel op straat en massaal.Wij zijn slaven van de staat geworden en lachen met onze eigen miserie of onderdanigheid.Waar zijn de dappere Belgen gebleven?
  • Norbert Vannieuwenhuyse

    12 maanden geleden
    Ze beginnen te zweten bij vivaldi Het wordt nog erger in 2024
  • Mario Vanderlinden

    12 maanden geleden
    Een pseudo politieker voor eigen belang, zoals vele anderen!