© Instagram/ Wosl and Moses

Deze jetsetmoeder reist de wereld rond met twee kinderen

Jade Giovannetti en haar echtgenoot zijn twee reisfanaten in hart en nieren. Toen ze kinderen kregen, besloten ze om hun passie met hun kinderen te delen en sindsdien neemt het Australische koppel hen overal mee op sleeptouw. Jade startte vervolgens met een blog over het reizen met kleine kinderen naar de meest luxueuze bestemmingen.

VVA

Het Australische koppel uit Melbourne vliegt op regelmatige basis naar de andere kant van de wereld met hun twee kinderen, Archer (4) en August (1). Het voorbije jaar reisden ze al naar Mykonos in Griekenland, Sicily en Puglia in Italië en Port Douglas en Perth in Australië. Jade Giovanetti (32) en haar echtgenoot reizen echter niet zomaar eender waar naartoe. Het koppel heeft een voorliefde voor luxueuze vijfsterrenvakanties op de meest glamoureuze locaties.

Jade startte de blog 'Wolf and Moses' op om andere families te stimuleren om ook hun kinderen mee op vakantie te nemen. "Ik wilde met mijn blog aantonen dat het helemaal niet zo moeilijk is om op vijfsterrenvakantie te gaan met je kinderen. Het is helemaal niets om je zorgen om te maken. De meeste luxehotels zien kinderen graag komen en op het vliegtuig helpen de stewardessen je graag een handje. Het is ongelooflijk hoe snel kinderen zich aanpassen."

 

Traveling with a baby can be daunting but so much fun! Read my 10 must-have essential baby travel items on the blog now! ?????? Link above ??

Een bericht gedeeld door luxury family travel blog (@wolfandmoses) op

 

Ciao Puglia see you next time! ????

Een bericht gedeeld door luxury family travel blog (@wolfandmoses) op

 

Flashback Friday to when friends drop in on you on holidays! ??

Een bericht gedeeld door luxury family travel blog (@wolfandmoses) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer