Er brak vorig week een brand uit in de voormalige discotheek Love Boat
Radio2

Drie verdachten gearresteerd na brand in bekende discotheek in Schoten

De lokale politie van Schoten heeft drie mensen gearresteerd die verdacht worden van brandstichting in de voormalige discotheek Love Boat. Een van de drie verdachten werd al voorgeleid voor de onderzoeksrechter. De andere verdachten zijn minderjarig en zullen zich later moeten verantwoorden.

De zoektocht naar de daders van de mogelijke brandstichting op de site van de voormalige dancing Love Boat heeft al drie arrestaties opgeleverd. Dat bevestigt de lokale politie van Schoten. "Op 1 mei kwam ons rechercheteam de verdachten op het spoor, twee minderjarigen en een meerderjarige", klinkt het.

Twee minderjarigen

De brand brak zaterdagavond uit in het voormalige attractiepark Boby-Land aan de Brechtsebaan waar ook ook lange tijd de discotheek Love Boat gevestigd was. De schade bleef beperkt, maar het parket vermoedde kwaad opzet en startte al snel een onderzoek naar mogelijke brandstichting. 

De verdachten werden reeds verhoord. "De meerderjarige werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en de twee minderjarigen zullen zich later moeten verantwoorden voor dit roekeloos gedrag", luidt het verder. Het verdere onderzoek loopt.

Meest gelezen