Links een foto van Amelie McCann (midden) met haar vader en zusje Maddie vlak voor de verdwijning van Maddie in Portugal, rechts een foto van Amelie die gisteravond werd gemaakt op een wake voor Madeleine.
Volledig scherm
Links een foto van Amelie McCann (midden) met haar vader en zusje Maddie vlak voor de verdwijning van Maddie in Portugal, rechts een foto van Amelie die gisteravond werd gemaakt op een wake voor Madeleine. © Reuters / Photo News

Zus (18) verdwenen Maddie McCann spreekt voor het eerst

De jongere zus van de in 2007 verdwenen Madeleine McCann heeft voor de allereerste keer publiek gesproken. Ze deed dat op een wake ter nagedachtenis van Maddie. Amelie McCann is intussen 18 jaar, haar verdwenen zus zou volgende week 20 geworden zijn.

4 reacties

  • Jenny stevens

    3 maanden geleden
    Ik heb altijd gehoopt dat ze haar terug vinden of opduikt Waarom zou men zo een mooi meisje vermoorden en hebben nooit een lijkje gevonden .Er zijn er die ontvoerd waren en jaren later opduiken .Hoop doet leven .
  • Arthur Pawlak

    12 maanden geleden
    Veel sterkte hopelijk vinden ze haar weer
  • Ivan Dejonghe

    12 maanden geleden
    de gelijkenis is enorm als je de foto ziet van peuter en dan nu de zus 18 jaar oud sterke voor de familie nog
  • PAUL VERWIMP

    12 maanden geleden
    Wat een hel moet dat voor die mensen zijn al zestien jaar niet weten wat er met uw kind is gebeurd en tegen beter weten in blijven hopen