Nederland praat over leveren straaljagers aan Oekraïne, België werkt aan militair steunpakket

Nederland is met enkele partners aan het praten over het leveren van straaljagers aan Oekraïne. Premier Mark Rutte suggereerde vandaag tijdens een persconferentie met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky en onze premier Alexander de Croo in Den Haag dat het een kwestie van tijd is. België bereidt dan weer een nieuw militair steunpakket voor Oekraïne voor.

17 reacties

  • Marie -b DeBoey

    12 maanden geleden
    Beetje bij beetje , zoals Rutten zelf zegt , F16 nog even wachten zover is het nog niet . Eerst Poetin nog wat meer koeioneren, valt hij … valt hij niet ! Voor een Kernwapen is het nog wat te vroeg ! Die slimme Rutten toch !
  • frans Venloo

    12 maanden geleden
    De Croo is de beste premier ooit Er blijft geen cent over van ons belastingseld alles word weggeven en de put word maar diepen en dieper in Belgie . Ook zijn smoesjes vanwaar het geld komt zijn echt super goed uitgevonden Echt fantastisch doe zo voort dan heeft OVLD geen stemmen meer
  • richard lenssens

    12 maanden geleden
    Doe zo verder,haal maar het bloed vanonder Putin zijn nagels tot ie ontploft .We zijn goed op weg een volledige Europa oorlog te ontketenen want alle landen zijn er ondertussen met hun leveringen erbij betrokken tot ze Putin vertellen dan ie bijvoorbeeld nog x weken te leven heeft,wel hij zou wel eens dat bewuste knopje kunnen drukken,iets te verliezen heeft ie niks.
  • Regina Blanckaert

    12 maanden geleden
    Altijd maar meer geven, is onze schuldenlast nog niet hoog genoeg,die oorlog moet stoppen en Zelensky die blijft maar vragen voor hem zal het nooit genoeg zijn ,een echte acteur is dat
  • Leonarda Van Opbroecke

    12 maanden geleden
    Vraag me soms af voor wie De Croo werkt? België of Oekraïne? .Als EU ons geld de deuren al uitgooit waarom moet elk EU land dan nog eens apart sponseren?