photo_news
Volledig scherm
PREMIUM
© photo_news

ONZE OPINIE. Sommige parlementairen doen alles voor een paar honderd euro meer. Het is schaamteloos, hebberig en hypocriet

Nieuwe onthullingen over de pensioenbonussen van federale parlementsleden schetsen opnieuw een weinig fraai beeld van de politiek. “Steeds meer elementen wijzen erop dat de verbazing over het systeem gespeeld was”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Een deel van de (oudere) parlementairen blijkt al jaren zéér begaan met het verdedigen van de eigen portemonnee.”

154 reacties

  • Bollen Stefan

    9 maanden geleden
    Ze zijn begaan met hun eigen zakken goed gevuld te houden. De gewone burger heeft weer het nakijken. Iedereen eventueel pensioen. Ze hebben een riante loon en dan worden ze op pensioen nog eens zwaar beloond. Ze maken hun eigen wetten en bepalen hun eigen loon. Hoe makkelijk is dat? Met de NVA op kop.
  • Freddy Van Groens

    9 maanden geleden
    De ambtenaar zorgen goed voor mekaar, maar voor de Voetvolk is nooit geld 💸💰 ze moeten langer werken en Heel veel belangstelling betalen.
  • Willy van craen

    12 maanden geleden
    Geef ze het zelfde pensioen als een arbeider of bediende bv 1700 €/M of nog meer dan ik heb als zelfstandige. Onkosten volgens binnen gebrachte controleerbare bewijzen. Ze leven nog zoals in de tijd van Cesar te Rome.
  • Geert Vande Walle

    12 maanden geleden
    Volledig logisch, met hun schamel loontje moeten ze toch ook aan pensioensparen kunnen doen, het aftrekken van de belastingen en veelvoudig doen betalen door anderen .
  • HUS JOZEF

    12 maanden geleden
    Nog effe wachten tot na de vakantie want in september gaan onze politiekers pas beginnen en is het hek van de dam voor de verkiezingen en gaan er nog echte lijken uit de kast vallen en gaat het nog plezant worden ook nog .