Wagner-baas Jevgeni Prigozjin.
Volledig scherm
Wagner-baas Jevgeni Prigozjin. © AFP

Wagner-baas Jevgeni Prigozjin: “Nucleair antwoord als reactie op kinderdrone is uitgesloten”

Wagner-baas Jevgeni Prigozjin zegt dat het ongepast zou zijn van Rusland om een aanval met een “kinderdrone” te beantwoorden met nucleaire wapens. “Het gebruik van kernwapens als reactie op een drone is uitgesloten”, zegt Prigozjin. “We komen over als clowns als we daarmee dreigen in reactie op een kinderdrone.”

4 reacties

  • willy zachel

    1 jaar geleden
    Wat een poppenkast Het zijn precies kleine kinderen die oorlogje spelen ? En alle partijen liegen en fantaseren dat het een lieve lust is
  • Herman Daneels

    1 jaar geleden
    De eerste keer dat ik Prigozjin iets degelijk hoor zeggen. Maar als hijzelf het over een kinderdrone heeft, betekent dat ook niet dat die kinderdrone met kleine actieradius nooit vanuit Oekraïne kan komen. Het lijkt er sterk op dat hij nu het Kremlin benoemt als clowns door het geklungel van deze false flag.
  • Hugo hofmans

    1 jaar geleden
    Die van Wagner weet het zo te zien niet altijd goed meer, hij zou liever iets anders hebben, misschien wil hij wel president van de Russische federatie worden.
  • Maurice Berden

    1 jaar geleden
    Die twee op het dak van het kremlin moesten indien nodig ingrijpen als "de kinderdrone" per ongeluk toch op het dak terecht kwam.