Play4/SBS
Volledig scherm
© Play4/SBS

‘Blind gekocht’-deelnemer Niels wordt misleid door Bart en Kinga en stuift weg: “Zo hoeft het voor mij niet meer”

tv“We moeten hier echt niet met de neus op de feiten gedrukt worden”, brieste ‘Blind gekocht’-deelnemer Niels. Maar dat gebeurde dus wel. Een keiharde realitycheck door de experts om Niels en Kaatje te confronteren met hun onrealistische eisen voor hun nieuwe huis. Bart en Kinga veinsden een aankoop van een te kleine en volledig op te knappen woning, om de twee met neus op de feiten te drukken. Waarna opnieuw een exit van een koppel dreigde...

27 reacties

  • Rony Kyndt

    12 maanden geleden
    Wij kochten kort na ons huwelijk begin jaren 80 een woning van meer dan 100 jaar oud... na een 7 tal jaar konden we het renoveren en na 17 jaar verkochten we het met een mooie meerwaarde. Van het geld + een nieuwe lening kochten we bouwgrond en bouwden we onze huidige woning...die we beetje bij beetje afwerken binnen ons budget. Na 20 jaar konden we het mooi renoveren en upgraden... Destijds volstond het om beiden fulltime te werken, en zuunig te zijn, nu is dat blijkbaar niet meer voldoende.
  • sjaak vanslembrouck

    12 maanden geleden
    ik vind het weer typisch dat weer "de jeugd wil alles perfect" hier in de reacties te vinden is, super kortzichtig. denk je dat de meeste het niet zouden willen om alles te spreiden over een jaar of 10 ? Maar nu laatst nog maar dat koppel die 25.000 euro boete kreeg omdat ze te traag renoveerden. Alles is 100x strenger geworden, nu heb je de luxe niet meer om het traag te doen, en ook niet liegen he, wij hebben de gouden tijd gehad. de woningen zijn nu 5x duurder maar het loon is maar x1,5 .
  • Guido Sarazin

    12 maanden geleden
    Blind gekocht wordt door veel kandidaten gezien als een programma dat zorgt dat een huis voor hen onmiddellijk tiptop wordt afgeleverd (nieuwe keuken, nieuwe badkamer, …). Maar zo gaat dat niet in de realiteit. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe woning duurt het nog jaren voor het af is. Misschien best dat de makers van het programma eens de ogen opent van bepaalde kandidaten. Gelukkig zijn er nog mensen, denk aan die alleenstaande moeder met ziek kind, heel tevreden was met de inspanningen.
  • Frederic Blockmans

    12 maanden geleden
    Diene Niels is precies een klein kind. Met de neus op de feiten worden gelegd, dat hadden ze nodig! Die dachten wss dat ze via dit programma er wel zouden geraken met hun geld. NIET dus.
  • Jos Aapers

    12 maanden geleden
    Helaas is een programma dat een huis zoekt voor mensen die het echt nodig hebben, niet zo interessant. Nu hebben we twee verwende vrouwen die efkes een BnB willen uitbaten. Benieuwd hoelang dat zal draaien, maar ja...gratis reclame,hé. Volgend jaar schrijf ik me ook in...geen budget maar wil mega villa.