Marc Overmars en Marc Degryse.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Overmars en Marc Degryse. © Gregory Van Gansen / Photo News

EXCLUSIEF. Het eerste grote interview met Marc Overmars: “Arthur Vermeeren kan zo tussen Xavi en Iniesta staan”

Voor Marc Degryse gaan er soms deuren open die anders gesloten blijven. Meer dan een jaar gaf Marc Overmars (50) geen enkel groot interview. Tot nu. De Directeur Voetbalzaken van Royal Antwerp FC over Leven & Werk. Of beter: over zijn hartinfarct en de mogelijke dubbel. “Af en toe zet ik Van Bommel een beetje op scherp. ‘Jij bent een Italiaanse coach’, zeg ik dan.”

14 reacties

  • Dirk Van den Bogaert

    12 maanden geleden
    Dat Vermeeren een uitstekende voetballer is met voor zijn leeftijd uitzonderlijke talenten ziet iedereen die een beetje verstand van voetbal heeft. Toch wordt zijn bijdrage aan de huidige successen naar mijn mening nog door velen onderschat. Tuur is geen jongen die het goed doet omdat hij in een goed elftal staat maar iemand die de ploeg doet draaien. 6 matchen bij de beloften met Tuur dit seizoen: 5 x winst, 1 x 1-0 verlies, 30 matchen zonder Tuur: 4 x winst, 6 x gelijk, 20 x verlies. Toeval?
  • Willem Royemans

    12 maanden geleden
    Xavi/ ienesta? In geen honderduizend jaar…Eskes serieus blijven….waren beste middenvelders ter wereld!
  • Herman Van Arendonk

    12 maanden geleden
    Hoe Marc Overmars bij Ajax met vrouwelijke collega's omging kan niet door de beugel, maar hij is een uitstekend vakman. Als voetballer was hij een mooie buitenspeler, en als direkteur is hij uiteraard ook heel bekwaam. Het succes van FC Antwerp komt ook hem toe. Hij wist een trainer en spelers te halen die niet alleen getalenteerd zijn, maar ook mentaal goed in elkaar zitten (geen Ze Lamkel meer dus). Het is triest voor Overmars dat hij op zo'n jonge leeftijd al een hartpatient is.
  • Jacco Treebusch

    12 maanden geleden
    Het mag op zijn minst vreemd genoemd worden opdat er met geen woord gerept wordt betreffende de reden waarom hij überhaupt bij Antwerp terecht is gekomen.
  • Karin Deneyer

    12 maanden geleden
    Ze zijn daar goed bezig. Daar kan een voorbeeld aan genomen worden. Kris Aerts