Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Fenomenale Evenepoel pakt roze in openingstijdrit en deelt meteen mokerslag uit aan Roglic: “In de volgende tijdrit wil ik opnieuw uitpakken”

Remco Evenepoel heeft meteen zwaar uitgehaald in de openingstijdrit van de Giro. Onze landgenoot blies al zijn concurrenten weg en veroverde naast de ritzege zo ook de eerste roze trui. Grote concurrent Primoz Roglic kreeg al 43 seconden aangesmeerd. “Dat is mooi meegenomen”, glunderde Evenepoel.

117 reacties

  • Matty Tans

    12 maanden geleden
    Eerste rit gereden denken, jullie nu echt dat de giro reeds gereden is en gewonnen . Is net als in de voetbal de rode duivels waren wereldkampioen heden nog niet één wedstrijd gespeel . AUB Met de voet op de grond blijven er kan nog heel veel gebeuren. Fietsen is ook een kunst, waar ik nog niet zo zeker van ben dat de kleine deze onder de knie heeft .
  • Etienne Gevaert

    12 maanden geleden
    Met Remco zijn we blij, Wout moet er niet bij.
  • Danny Steritmis

    12 maanden geleden
    Top Remco,de weg naar Rome is zeker nog ver maar ook voor de concurrentie,aan iedereen die hier zure commentaren geeft,wees blij dat ons landje zulke kampioenen heeft of het nu Remco,Wout ..zijn, zij verdienen respect.
  • nicky vandee

    12 maanden geleden
    Een fenomeen, iemand moet het zijn niet?
  • Joeri Hermans

    12 maanden geleden
    Ik ben en blijf WVA supporter.. maar wat een knalprestatie van REV.. als die zo blijft rijden, weet ik niet wie hem zal kunnen volgen.. die wordt met 2 vingers in de neus ook terug wereldkampioen..