Photo News / VTM Nieuws
Volledig scherm
© Photo News / VTM Nieuws

KIJK. Genk niet te spreken over scheidsrechter Lambrechts: “Die rode kaart voor Aziz was gewoon absurd”

Voor het eerst in maanden is Racing Genk z'n leidersplaats kwijt. Na de nederlaag van de Limburgers op de Bosuil zwaait Antwerp nu de plak. Vooral het optreden van scheidsrechter Erik Lambrechts, die twee penalty’s tegen Genk floot én in het slot twee rode kaarten uitdeelde, zorgde voor frustraties. “Hij heeft de wedstrijd kapot gefloten”, fulmineerde Bilal El Khannouss bij Eleven.

37 reacties

  • Smet Pascal

    12 maanden geleden
    Rode kaarten waren allebei terecht. Reacties vanop de Genk bank zijn volgens mij vooral het gevolg van emoties en begrijpelijke ontgoocheling. Scheidsrechter en var maken soms fouten maar deze keer waren de 2 rode kaarten een correcte beslissing. Genk.Antwerp en Union zijn allerdrie heel erg aan elkaar gewaagd. Al had Genk volgens mij de titel binnen hadden ze Onuachi tot het einde van het seizoen gehouden.
  • peter hansen

    12 maanden geleden
    als leek weet je dat in dergelijke wedstrijden de eerste 20 minuten cruciaal zijn, snel ingrijpen is de boodschap om onheil later in de wedstrijd te vermijden. Als speler probeer je af te tasten waar de grens ligt, en probeer je die op te schuiven... met alle gevolgen van dien als je te traag reageert, harde faire tackles zijn absoluut ok! we missen gewoon een consequent toepassen van de (foute) regels gedurende 40 wedstrijddagen. in deze fase is enkel nog het resultaat dat telt ! Forza KRC !!
  • Jean Paul De Bruyne

    12 maanden geleden
    Keeper vandevoordt als gij die bal wegkegeld is er niks aan de hand Genk zal nooit kampioen spelen met u in de goal
  • willems michel

    12 maanden geleden
    Antwerp, de ploeg die het meest bevoordeeld wordt.
  • PATRICK VANHOVE

    12 maanden geleden
    Natuurlijk vinden de Antwerp supporters dat de arbiter en var correct hebben gefloten! Het zou eens andersom moeten zijn!